#Het_gele_boekje!

Lieve lezer,

Waarschijnlijk ben je op deze pagina belandt, omdat je het gele boekje gepre-orderd hebt en benieuwd bent naar de stand van zaken. 

Dat is geheel begrijpelijk! Het duurt lang he?

Uiteraard schrijf ik mijn blogs en teksten met heel veel liefde voor jullie, maar ook respect naar mijn collega's en patiënten toe. Omdat de Dokter Do boeken allemaal gebaseerd zijn op mijn eigen ervaringen, wacht ik soms een periode voor ik de verhalen kan publiceren. Dit heeft te maken met het feit dat ik niet wil dat mijn patiënten herleidbaar zijn, noch mijn collega's, al vinden ze het leuk om te lezen en is er toestemming gegeven. 

Helaas is dat niet de enige reden van de vertraging geweest. Naast mijn eigen persoonlijke omstandigheden, heeft de pandemie ook enorm veel roet in het eten gegooid. Ik kreeg het nog drukker dan ik het al had en ernaast was er een groot tekort aan papieren bij de drukker, waardoor ik elke keer langer moest wachten en in de tussentijd kwam er weer wat tussen. 

Ik was op het punt beland om alle bestellingen te annuleren en deel 3 maar niet te publiceren. Ik wil alleen zo graag niemand teleurstellen, vooral omdat ik de liefste en trouwste lezers heb die al die tijd geduldig en begripvol hebben gewacht. 

Vandaar dat ik deel 3 als prioriteit heb gesteld en afgelopen week goed achteraan ben gegaan. Ik kan nu eindelijk vertellen dat het boek, Dokter Do deel 3, écht komt. Vandaag heb ik de proefdruk ontvangen en ik ben helemaal verliefd. Nog een paar aanpassingen en dan mag het gedrukt worden!

In verband met nog steeds het papiertekort is de levertijd helaas verdubbeld en ontvang ik de boeken eind januari. In februari kunnen jullie hem dus door de brievenbus verwachten. 

Mocht je adres gewijzigd zijn, geef het dan door via info@dokterdo.com (vermeld je bestelnummer).

Heb je nog geen pre-order en wil je er één plaatsen, dan kan dat hier

Als pre-orderaar schaf je het boek met korting aan. Vanaf februari is het boek voor de normale prijs verkrijgbaar.

Warme groeten,

Do

Adres wijziging of andere brandende vragen? Stuur mij een bericht via onderstaand formulier. Let op dat je je mailadres correct noteert, zodat je mijn antwoord op de mail kunt ontvangen.